söndag 21 november 2010

Postludium


The Colour of Fludd,
eller
Gärdesgårdsgrön

Oavsett vad man kallar det, är det nu avrundningsdags för Rotahult 2010 och årets upplaga av the Deep November RPG Retreat som vi alla kallar HagCon. Nu återstår bara att "städa", köra Peter till perrongen så att han kan ta tåget till the hillfolks of the far north, medan vi andra återvänder till havet, where once it all began (cue Eloy).

5 kommentarer:

  1. You da man, Mange! Och detta åstadkommer du från radioskuggans Rotahult.

    Tung eftervibb!

    /p.

    SvaraRadera
  2. Supertack Mange. Tror detta kan bli nått. (Jag skulle sett det här nån timme tidigare så hade jag inte sprungit och skapat en blog på wordpress också... oh well)

    SvaraRadera
  3. Alternativ blog: http://hagcon.wordpress.com/2010/11/21/hello-world/
    Spontant känner jag nog att den här som Mange gjort blir bättre.

    Även Flickr:
    http://www.flickr.com/photos/56204558@N06/

    SvaraRadera
  4. Båda två är bra. Så länge vi också kan ladda upp våra bilder, pdf och små piffiga filmer och faktiskt organisera dem i någon slags struktur som gör att vi hittar dem också om ett par år.

    Flickr är ok - men bäst vore kanske om allt ligger på samma tjänst?

    Kollade upp Joomla som möjligt CMS. Mer involverat i sig. Kanske värt det in the end. Innebär dock att vi måste hosta själva. Tar mer tid.

    SvaraRadera
  5. Skall mecka lite med Joomla på mitt space2u konto. Hoppas inte allt för mycket på att jag fixar nått spanking nice så där på en gång. Mera ett långsiktigt projekt. Känns som bloggarna täcker våra behov för nu.

    SvaraRadera